Forside.

 

          Aktivitetskalenderen

       sæson 2012 -2013

   

          Kulturhus Gallerierne

        Kulturhus foto.

 

          Kulturhuset

        Hvem er vi.

 

         Gæstebogen

       Skriv i gæstebogen.

 

         Kontakt.

 

         Links.

 

 

 

Søndag d. 18. november 2012 kl. 14.00

 

Filmeftermiddag med en rigtig Astrid Lindgren klassiker. 

 

 Mio min Mio  

 Film og kakao med hjemmebagte boller.

" en eventyrlig eftermiddag for kun 20 kr."

Teatersalen på Sydbyskolen

 

Mio, min Mio handler om drengen Bo Vilhelm Olsen (Busse), som er blevet adopteret af et ældre ægtepar, der ikke bryder sig om drenge. En dag finder Busse en flaske med en ånd i, og da han befrier ånden, tager den ham med til "Landet i det fjerne".

Da Busse ankommer til "Landet i det fjerne", får han at vide, at hans rigtige navn er Mio, og at han er søn af landets konge og dermed er en prins. Mio bliver bedste venner med drengen Jum-Jum, får af sin far en hest, Miramis, og er lykkelig i sin nye tilværelse. Men han lærer dog snart, at ikke alt i denne verden er så vidunderligt, som det ser ud til. I nabolandet bor den onde Ridder Kato, hvis had er så stærkt, at selv jorden omkring hans slot er gold og afsveden. Ridder Kato har ladet adskillige børn fra den nærliggende landsby kidnappe, og han er en konstant trussel mod menneskerne i området.

Mio får at vide, at selv om han er en lille dreng, er det hans opgave at bekæmpe Ridder Kato. Sammen med Jum-Jum og Miramis tager Mio af sted for at gå deres skæbne i møde. Det bliver en farefuld færd, hvor de to drenge og hesten udsættes for lidt af hvert.

Sydbyens kulturhus v/Sydbyskolen Parkvej 109, 4700 Næstved  -  e-post: kulturhus4700@gmail.com

www.sydbyenskulturhus.dk